WAT WIJ DOEN

Wij bieden verschillende diensten aan.

WAT WIJ DOEN

Wij bieden verschillende diensten aan.

TELEN

De tomaatjes telen we zelf, in het Westlandse Honselersdijk en het Brabantse Helenaveen. Om het hele jaar genoeg snacktomaatjes te kunnen leveren werkt Greenco samen met andere telers in Nederland en Spanje. De snackkomkommers en -paprikaatjes komen van gespecialiseerde, bevriende telers in Nederland. Daar hebben we een intensieve samenwerking mee opgezet, die een constante en hoogwaardige kwaliteit oplevert.

We maken daartoe duidelijke afspraken met alle telers over de ras selectie en de te leveren kwaliteit. Daarnaast wordt continu aandacht besteed aan het trainen van onze mensen om een veilig, vertrouwd product te leveren.

FOTO5 (1)

VERPAKKEN

Greenco beschikt over een eigen verwerkingslocatie met een verscheidenheid van hoogwaardige verpakkingslijnen. Naast het verpakken van de eigen producten wordt er ook in opdracht voor derden verpakt.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

PRODUCT ONTWIKKELING / MARKETING

De snackgroenten van Greenco zijn kwalitatief de absolute top. Ook met onze verpakkingen maken we het verschil; die moeten de producten niet alleen optimaal beschermen, ze verleiden ook de consument tot aankoop. Verpakkingen spelen volgens ons een sleutelrol in de keuze van consumenten voor onze snackgroenten. We besteden daarom minstens zoveel aandacht aan onze verpakkingen als aan de kwaliteit en smaak van onze snackgroenten zelf. Doordat we in eigen beheer verpakkingen ontwikkelen kunnen we ook inspelen op de “Private Label” oplossingen.

DIENST2 (1)