Skip to content

ONS ASSORTIMENT

Ontdek ze allemaal!

ASSORTIMENT

Bekijk ons assortiment.

Greenco levert een breed scala aan oplossingen die gezond eten lekker, leuk en makkelijk maken. Van zakjes en bekers snackgroenten tot een complete Tommies Tomaten Tap en promotiematerialen zoals een bewaartrommel en display. Bent u op zoek naar een lekker gezond product passend bij uw wensen? Met dit handige productoverzicht heeft u snel de juiste optie voor ogen. Verkoop vindt in samenwerking plaats via onze partner The Greenery.

1,5KG GEEL

Snacktomaat Geel

Fris zoete, ronde gele snacktomaat met een heerlijke bite. Dit product is los verkrijgbaar in een 1,5 kilo & 4 kilo doos en in diverse kleinverpakkingen. De tomaatjes zijn rijk aan vezels en Vitamine C en hebben een bron van Kalium.

1,5KG PAPRIKA

Snackpaprikaatjes

De paprikaatjes zijn zoet, fris en hebben een knapperige bite. Ze zijn in de kleuren rood, geel en oranje beschikbaar in een 1 kilo, 3 kilo of 5 kilo doos, evenals in ook diverse kleinverpakkigen. Snackpaprikaatjes zitten boordevol Vitamines en is een goede bron van plantaardig eiwit.

1,5KG ROOD

Snacktomaat Rood

Fris zoete pruimvormige snacktomaat met een heerlijke bite. Dit product is los verkrijgbaar in een 1,5 kilo & 4 kilo doos en in diverse kleinverpakkingen.
De tomaatjes zijn rijk aan vezels en Vitamine C en hebben een bron van Kalium.

4KG MIX

Snacktomaat Mix

Deze mix van diverse snacktomaatjes zijn verkrijgbaar in 3 of 4 kleuren in een 1,5 kilo & 4 kilo doos in en diverse kleinverpakkingen.

30X KOMKOMMER

Snackkomkommertjes

De komkommertjes zijn fris, knapperig van smaak en zijn ideaal voor het snackmoment. Ze zijn los verkrijgbaar in een doos met 30 of 100 stuks en in diverse kleinverpakkingen.
Snackkomkomertjes zijn rijk aan vezels!

80G SNACK ZAKJE

Tomaten zakje 80 gram

Een flowpack zakje met ongeveer 7 à 8 snacktomaatjes is ideaal voor een vending automaat, op de balie in de (sport) kantine of als uitdeelzakje in de klas!

100G ZAKJE

Tomaten zakje 100/125 gram

Een stazakje met 10 tot 13 tomaatjes zeer geschikt als uitdeelzakje tijdens een verjaardag maar ook geschikt voor een vending automaat. Ook de mogelijkheid met mix tomaatjes

250G TOMAAT MIX NL

SHAKEBEKER 250 GRAM MIX

De 3/4 kleuren mix snacktomaatjes in een handige 250 grams beker voor onderweg, in de auto of thuisgebruik.

250G TOMAAT NL

SHAKEBEKER 250 GRAM ROOD

Rode snacktomaatjes, in een handige 250 grams beker voor onderweg, in de auto of thuisgebruik.

400G CIRCUSTOMAAT MIX

EMMER SNACKTOMAAT MIX

Het emmertje met een mix van 3/4 snacktomaatjes is ideaal voor thuis op het aanrecht, een gezonde snack voor het gehele gezin! Verkrijgbaar in 400 en 500 gram

400G TOMAAT NL

EMMER SNACKTOMAAT ROOD

Het emmertje met rode snacktomaatjes is ideaal voor thuis op het aanrecht, een gezonde snack voor iedereen! Verkrijgbaar in 400 en 500 gram

Snacktomaat emmer (1)

1000 gram Snacktomaat Emmer

Deze grote emmer met 1000 gram rode snacktomaatjes is ideaal voor thuis op het aanrecht als snack tussendoor, in de lunchtrommel of als extra bite bij de borrel.

Kilo doos (1)

1000 gram Tomaat Kartonnen doos

Deze kartonnen doos is een duurzamere verpakking met 1000 gram rode snacktomaatjes, ideaal voor thuis op het aanrecht als snack tussendoor, voor in de salade, in de lunchtrommel of als extra bite bij de borrel.

BEKER TOMATEN TAP

BEKERS TOMATENTAP

Deze bekertjes kunnen gebruikt worden in combinatie met de tomatentap. Er gaat ongeveer 90 gram in een gesloten bekertje of 120 gram in een open bekertje.

TOMTROM

TOMTROM

In dit handige meeneem bakje kunnen 7 tomaatjes en is ideaal voor naar school of werk. Dit bakje is duurzaam en voor meermalig gebruik. Kan in de vaatwasser.

SNACKBOX

SNACKBOX

handig meeneem bakje voor tomaatjes, paprikaatjes en komkommertjes. ideaal voor naar school of werk.
Dit bakje is duurzaam en voor meermalig gebruik. Kan in de vaatwasser.

VERGADERDOOS

VERGADERDOOS

In dit doosje van ongeveer 1,3 kilo zitten drie verschilLende producten. Ongeveer 8 komkommertje, 7 paprikaatjes en 200 gram tomaatjes in verschillende kleuren. Ideaal voor een vergadering, op de balie of tijdens een feestje.

TOMATEN MIX

TOMATEN MIX KLEIN VERPAKT

Er zijn verschillende mogelijkheden van kleinverpakken in div. gewichten in schaaltjes, zakjes, flowpack, bakjes of kartonnen verpakkingen.

MEER INFO? NEEM CONTACT OP.

TEAM2 (1)

RICHARD DE JONG

Product Marketing

TEAM6

JOS VAN MIL

Product Marketing